Menu



Ara Sıcaklar

  • G.Antep Patlıcan Dolma

    Antep yöresinin dolmalık patlıcanı mevsiminde kurtulur. Pirinç, yağlı kıyma, kuru soğan, sarımsak ve sumak ekşisi ile hazırlanan iç, patlıcanlara doldurularak pişirilir.
    G.Antep Patlıcan Dolma
  • Fındık Lahmacun

    Yeşil biber, kırmızı acı biber, maydanoz, taze sarımsak, domates, orta yağlı kuzu satır kıyma ile hazırlanan harç, ince açılan hamurun üzerine serilerek taş fırında odun ateşinde pişirilerek servis edilir.
  • İçli Köfte

    Az yağlı kıyma kuru soğan ve ceviz içinden oluşan içli köfte karışımı ince bulgurla yoğurularak hazırlanan dış bölümün içerisine özenle yerleştirilir. Kızgın yağda pişirildikten sonra servis edilir.
    İçli Köfte
  • Patates Tava

    Soyulup dilimlenmiş patatesler kızgın yağda pişirildikten sonra servis edilir.