Menu



Kebaplar

  • Domatesli Kebap

    Satır kıyması bölünmüş domateslerin arasına dizilerek pişirilir.
    Domatesli Kebap
  • Soğan Kebabı

    Daha çok kış mevsiminde tercih edilir. Küçük boy soğanlar arasında kıyma şişe dizilerek pişirilir. Nar pekmezli sosla ateşte dinlendirilir ve servis edilir. Mevsiminde sunulur.
  • Sarımsak Kebabı

    Mevsiminde sarımsak yeni diş tutarken baş sarımsaklar ikiye bölünerek bir kıyma bir sarımsak olacak şekilde şişe dizilir. Közde pişirildikten sonra dinlendirilir ve servis edilir. Mevsiminde sunulur.
  • Altıezmeli Kıyma Kebap

    Satırda çekilmiş kıyma şişe dizilir. Közlenmiş domates ezilir. Pişen kıyma domateslerin üzerinde servis edilir.
  • Yeni Dünya Kebabı

    Yeni dünyaların çekirdekleri alınır. Satırda çekilmiş kıyma ve yeni dünya şişe dizilir. Közde pişirilerek servis edilir. Mevsiminde sunulur.
  • Mantarlı Kebap

    Satır kıyması ve mantarlar şişe dizilerek köz ateşinde pişirilerek servis edilir.
  • Tavuk Şiş

    Tavuk göğsünden kuşbaşı şeklinde hazırlanır, terbiye edilir şişe dizilir ve köz ateşinde pişirilerek servis edilir.
  • Izgara Köfte

    Az yağlı kıymaya ekmek ve baharatlar ilave edilir. Izgarada pişirilerek servis edilir.
  • Tavuk Kanat

    Tavuk kanadın 3 kısmından ayrılan bölüm terbiye edilerek şişe dizilir. Köz ateşinde pişirilerek servis edilir.
  • Tavuk Pirzola

    Kanat bölümünün etli kısmından yapılır. Terbiye edildikten sonra ızgarada pişirilerek servis edilir.
  • Acılı Kıyma Kebap (Adana)

    Satır kıyması içinde acı pul biber ile şişte pişirilerek sunulur.
    Acılı Kıyma Kebap (Adana)
  • Acısız Kıyma Kebap (Urfa)

    Satır kıyması acısız olarak şişte pişirilerek sunulur.
  • Sebzeli Kıyma Kebap

    Satırda çekilmiş kıymaya maydanoz ve sarımsak eklenir. Hazırlanan harç şişte pişirilerek servis edilir.
    Sebzeli Kıyma Kebap
  • Keme Kebabı

    Keme bahar mevsiminde Gaziantep veya Şanlıurfa yöresinde yetişir. Yer elmasına benzer. Şişle arasında kıyma dizilerek közde pişirilip servis edilir. Mevsiminde sunulur.
    Keme Kebabı
  • Kubban Kebap

    Satırda çekilmiş iri kıyma, ufak doğranmış pastırma kaşar, fıstık içi ilave edilir. Küşlemeye (parça et) sarılır. Şişe dizilerek közde pişirilir.
    Kubban Kebap
  • Beyti Sarma Kebap

    Satır kıyması, içinde sarımsak, maydanoz acı pul biber eklenerek şişte pişirilir. İnce açık lavaşla sarılır, kesilip servis edilir.
    Beyti Sarma Kebap
  • Ali Nazik Şiş

    Gaziantep yöresine has kebaplardan biridir. Süzme yoğurt, sarımsak, közlenmiş patlıcan karışımı şişte pişmiş parça et ve tereyağı ile servis edilir.
    Ali Nazik Şiş
  • Ali Nazik Kilis Usulü Şişte

    Közlenmiş patlıcan, domates ve biber karışımı, parça et şişte pişirildikten sonra tereyağıyla servis edilir.
    Ali Nazik Kilis Usulü Şişte
  • Patlıcanlı Kebap

    Çekirdeksiz dilimlenmiş patlıcanlar arasında orta yağlı satır kıyması dizilir. Közde domates ve biber ile pişirilerek servis edilir.
    Patlıcanlı Kebap
  • Altı Ezmeli Şiş Kebap

    Kuşbaşı et şişe dizilip közde pişirilir. Közlenmiş domates ezilir, pişen et domateslerin üzerinde servis edilir.
    Altı Ezmeli Şiş Kebap
  • Kuzu Pirzola

    Kuzu pirzola terbiye edilerek ızgarada pişirilir.
  • Çöp Şiş Kebap

    Süt kuzu budundan yağı ve sinirleri alınarak küçük doğranmış et terbiyelenir. Sarımsak ve pul biber ilave edilir. Şişe dizilerek köz ateşinde pişirilerek servis edilir.
  • Kuzu Şiş Kebap

    Süt kuzu budundan yağı ve sinirleri tamamen alınmış et kuşbaşı şeklinde doğranır ve terbiyelenir. Sarımsak ve acı pul biber ilave edilir. Şişte köz ateşinde pişirilerek servis edilir.
    Kuzu Şiş Kebap
  • Simit (Oruk) Kebabı

    İnce bulgur, orta yağlı kıyma, çam fıstığı sarımsak ve soğan şişte kömür ateşinde pişirilir. Beraberinde közlenmiş domates ve biberle servis edilir.
    Simit (Oruk) Kebabı
  • Fıstıklı Kebap

    Satır kıyması antep boz fıstık içi ile şişte közde pişirilerek servis edilir.
    Fıstıklı Kebap
  • Ali Nazik Kıyma

    Gaziantep yöresine has kebaplardan biridir. Süzme yoğurt, sarımsak, közlenmiş patlıcan karışımı şişte pişmiş kıyma ve tereyağı ile servis edilir.
  • Ali Nazik Kilis Usulü Kıymadan

    Közlenmiş patlıcan, domates, biber karışımı ve kıyma şişte piştikten sonra tereyağı ile servis edilir.