Menu



Yöresel Salatalar

  • Nurdağı Salatası

    İnce kıyılmış kuru soğan, yeşilbiber, domates, ceviz içi, zeytinyağı ve nar ekşisi ile karıştırılarak servis edilir.
    Nurdağı Salatası
  • Yeşil Zeytin Piyazi (Mevsiminde sunulur)

    Tatlandırılmış ve çekirdekleri ayıklanmış salamura yeşil zeytin, ceviz, maydanoz, taze soğan, nar ekşisi ve baharat karıştırılarak servis edilir.
  • Pirpirim (Semizotu) Salatası

    Semizotu, kuru soğan yeşilbiber, zeytinyağı, nar ekşisi karıştırılarak servi edilir.
  • Acılı Ezme

    İnce kıyılmış kuru soğan maydanoz, baharatlar, zeytinyağı ve nar ekşisi ile karıştırılarak servis edilir.
    Acılı Ezme
  • G.Antep Turşusu

    Acur, antep biberi, koruk suyu, sirke, limon tuzu, tuz, erik, domates çağlası, sarımsak