Menü



Ara Soğuklar

  • Çiğ Köfte

    İnce çekilmiş kıyma çiğköftelik ince bulgur, biber salçası, çiğköfte baharat, sarımsak, domates rendesi, taze ve kuru soğan, maydanoz ilavesi ile yoğurularak servis edilir.
    Çiğ Köfte
  • Muhammara

    Ekmek içi, ceviz, pul biber, baharat, tuz ve zeytinyağı karıştırılarak servis edilir.
    Muhammara
  • Abuganuş

    Közlenmiş patlıcana sarımsak, süzme yoğurt ve sıvı yağ eklenerek servis edilir.
    Abuganuş
  • Patlıcan Salatası

    Közlenmiş patlıcana kırmızıbiber, sarımsak, sirke, limon suyu, karabiber ilave edilerek servis edilir.
  • Şakşuka (Soslu Patlıcan)

    Patlıcanlar küp şeklinde doğranır ve kızartılır. Domates, yeşil biber ve sarımsak sos haline getirilir ve patlıcanların üzerine eklenerek servis edilir.
  • Zeytinyağlı Ispanak Kökü

    Ayıklanmış ıspanak kökü, soğan, domates, tuz, sarımsak, havuç ve zeytinyağı tencerede pişirilir. soğuk olarak servis edilir.
  • Falafel

    Haşlanmış nohut, kuru soğan ve baharatlar ile ezilir ve kızgın yağda kızartılır. Tahinli yoğurt sosu ile servis edilir.
  • Köpoğlu

    Kızarmış patlıcan ve biber sarımsaklı çırpılmış süzme yoğurt ile karıştırılır. Özel domates sosu ile servis edilir.
  • Biberli Lor

    Zeytinyağında köy biberi ve sarımsak kavrulur. Lor peyniri ile servis edilir.
  • Buğday Söğürmesi

    Haşlanmış buğday sarımsaklı çırpılmış süzme yoğurt ile karıştırılır. Zeytinyağı ve kuru nane ile servis edilir.
  • Soğan Közlemesi

    Közlenmiş soğan, közlenmiş sarımsak, şişte kızartılmış özel kuyruk yağı ve baharatla karıştırılır. Nar ekşisi ile soğuk servis edilir.
  • Acılı Ezme

    İnce kıyılmış kuru soğan, domates, maydanoz, baharatlar, zeytinyağı ve nar ekşisi ile karıştırılarak servis edilir.
  • Gaziantep Turşusu

    Acur, antep biberi, koruk suyu, sirke, limon tozu, tuz, erik, domates çağlası, sarımsak.