Menü



Fırın Çeşitleri

  • Kaşarlı Kavurmalı Pide

    Rendelenmiş taze kaşar ve kavurma orta açılan hamurun üzerine yayılır. Taş fırında, odun ateşinde pişirilerek servis edilir.
  • Kaşarlı Sucuklu Pide

    Rendelenmiş taze kaşar ve sucuk ortada açılan hamurun üzerine yayılır. Taş fırında, odun ateşinde pişirilerek servis edilir.
    Kaşarlı Sucuklu Pide
  • Kuşbaşı (Etli) Pide

    İnce kıyılmış kuşbaşı et, yeşilbiber ve domatesten oluşan karışım orta kalınlıkta açılan hamurun üzerine yayılır. Taş fırında, odun ateşinde pişirilerek servis edilir.
    Kuşbaşı (Etli) Pide
  • Kıymalı Pide

    Orta yağlı satır kıyması, yeşilbiber, maydanoz, domates, orta yağlı kuzu kıyma ile hazırlanan lahmacun içi, orta kalınlıkta açılan hamurun üzerine yayılır. Taş fırında, odun ateşinde pişirilerek servis edilir.
  • Kaşarlı Pide

    Rendelenmiş taze kaşar orta açılan hamurun üzerine yayılır. Taş fırında, odun ateşinde pişirilerek servis edilir.
  • Soğanlı Lahmacun (Nar Pekmezli)

    Orta yağlı kıyma, soğan, domates, nar pekmezi ve ceviz içi karıştırılarak harç hazırlanır. İnce açılmış hamurların üzerine karışım dökülür. Taş odun fırında pişirilerek servis edilir.
    Soğanlı Lahmacun (Nar Pekmezli)
  • Lahmacun

    Yeşilbiber, kırmızı acı biber, maydanoz, taze sarımsak, domates orta yağlı kıyma ile hazırlanan harç, ince açılan hamurun üzerine serilerek taş fırında odun ateşinde pişirilerek servis edilir.
    Lahmacun
  • Fındık Lahmacun

    Yeşilbiber, kırmızı acı biber, maydanoz, taze sarımsak, domates orta yağlı kuzu kıyma ile hazırlanan harç ince ve küçük açılan hamurun üzerine serilerek taş fırında odun ateşinde pişirilerek servis edilir.
  • Kuşbaşı Pide

    İnce kıyılmış kuşbaşı et, yeşilbiber ve domatesten oluşan karışım orta kalınlıkta açılan hamurun üzerine yayılır. Taş fırında, odun ateşinde pişirilerek servis edilir.
  • Kaşarlı Kıymalı Pide

    Orta yağlı satır kıyması, yeşil biber, maydanoz, domates ile hazırlanan lahmacun içi orta kalınlıkta açılır. Hamurun üzerine yayılır. Taş fırında odun ateşinde pişirilerek servis edilir.
  • Kaşarlı Kuşbaşılı Pide

    İnce kıyılmış kuşbaşı et, yeşilbiber ve domatesten oluşan karışım orta kalınlıkta açılan hamurun üzerine yayılır. Taş fırında, odun ateşinde pişirilerek servis edilir.
  • Kaymaklı Tahinli Pide

    Tahin helvası ve manda kaymağı karıştırılır., ince açılan hamurun içerisine serilir. Taş fırında pişirilerek servis edilir.
  • Başpınar Lahmacun

    Yeşilbiber, kırmızı acı biber, maydanoz, taze sarımsak, domates, orta yağlı kuzu satır kıyma ile hazırlanan harç ince açılan hamuru üzerine serilerek taş fırında odun ateşinde pişirilerek servis edilir.
  • Kaşarlı Lahmacun

    Yeşilbiber, rendelenmiş taze kaşar, kırmızı acı biber, maydanoz, taze sarımsak, domates, orta yağlı satır kıyma ile hazırlanan, harç, ince açılan hamuru üzerine serilerek taş fırında odun ateşinde pişirilerek servis edilir.
  • Soğanlı Lahmacun

    Orta yağlı kıyma, soğan, domates, nar pekmezli ve ceviz içi karıştırılarak hazırlanan harç, ince açılan hamurun üzerine serilerek taş fırın odun ateşinde pişirilerek servis edilir.